Καλώς Ήρθατε!


Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι (κι εχθροί, διότι είμαστε και ανώτεροι άνθρωποι),

Θα ήθελα, αρχικά, να σας καλωσορίσω στο project του Διαμερίσματος με το πιο θερμό (διαδικτυακό) μου χαμόγελο. Έτσι δεν είθισται να κάνουν οι οικοδέσποινες; Λυπάμαι, που δεν μπορώ να σας προσφέρω ένα όμορφο κέρασμα ή ένα ζεστό καφέ, μα βλέπετε ο κυβερνοχώρος δεν μας παρέχει ακόμα τέτοιου είδους πολυτέλειες. Μπορώ μόνο να σας ανοίξω την λογοτεχνική μου πόρτα και να σας προσκαλέσω στο ταξίδι, που σχεδίασα για σας. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Σας ζητώ να μου διηγηθείτε ιστορίες (αληθινές ή όχι), που περιέχουν τη λέξη "διαμέρισμα" ή σχετίζονται με τα αγαπημένα σας διαμερίσματα... Διαμερίσματα μεγάλα ή μικρά, διαμερίσματα μοντέρνα ή παλιά, διαμερίσματα με χρώμα ή μουντά.. Όλα ανεξαρτήτως έχουν φιλοξενήσει μέσα τους στιγμές της ζωής μας όμορφες, μα και λυπηρές, περιπέτειες, μοναξιές, νύχτες με παρέες, με έρωτες, με όνειρα και μουσικές. Όλα κουβαλούν πάνω στη σάρκα τους τα δικά μας κομμάτια, τα δικά μας λόγια, τις δικές μας σιωπές. Όλα τους έχουν να ομολογήσουν ιστορίες με ενδιαφέρον, με συγκίνηση, με νοσταλγία, με μυστήριο, με πάθος... Εσείς διαλέγετε το φόντο, εσείς το περιεχόμενο, εσείς την επίγευση... Τι λέτε; Θα με βοηθήσετε να φτιάξω μια μεγάλη συλλογή από "Διαμερίσματα" κάτω από τη στέγη αυτού του διαδικτυακού Διαμερίσματος;

Αν ναι, τότε δεν έχετε παρά να γράψετε ένα κείμενο (έως 600 λέξεις), να του δώσετε έναν τίτλο και, αν θέλετε, να το συνοδέψετε με μία εικόνα και να το αποστείλετε ηλεκτρονικά (είτε με απλό μήνυμα είτε με αρχείο word σε μορφή doc ή dox) στο tsigara.evaggelia@gmail.com , αφού πρώτα το υπογράψετε με το ονοματεπώνυμο ή το ψευδώνυμό σας. Αν το επιθυμείτε μπορείτε να παραθέσετε και κάποια στοιχεία για τον εαυτό σας (μικρό βιογραφικό, τυχόν εκδόσεις, ιστολόγια, προσωπικές σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα κλπ). Τα κείμενα σας θα αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο με τη σειρά που φθάνουν στο mail.
ΤΟΝΙΖΩ: Δε χρειάζεται να είστε συγγραφείς!! Δεν υπάρχει τέτοιου είδους περιορισμός.

Υ.Γ. Το γενικό στοίχημα του project είναι να συλλεχθούν όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές, όσο το δυνατόν περισσότερες διαφορετικές φωνές και πένες! 

Σας περιμένω!!!

Με εκτίμηση,
Η copyrighter (τρομάρα μου) Τσιγάρα Ευαγγελία

Μοιράσου το:

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου